Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği kapsamında sağlanan mali destek ile Sakarya’da “Sakarya Tarımsal Ürünler Üretim Mükemmeliyet Merkezi” için 3 Lot mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

Lot 1: Doku Kültürü Laboratuvarı Cihazları ve Sarf Malzemeleri
Lot 2: İklimlendirme Rafları
Lot 3: İklimlendirme Rafları LED Aydınlatma

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya Mah. No:19 Arifiye/SAKARYA adresinden veya www.satso.org.tr ve www.marka.org.tr  internet adreslerinden 500 TL karşılığında temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarihi, saati ve yeri: 27/10/2020, Saat: 12.00, Yeri: Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya Mah. No:19 Arifiye / SAKARYA (Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü)

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.satso.org.tr ve www.marka.org.tr adreslerinde yayınlanacaktır.

Teklifler, 27/10/2020 tarihinde, saat 14.00’da ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya Mah. No:19 Arifiye/SAKARYA adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İhale dosyasına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 7/10/2020