Sayın Üyemiz,

Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen "Covid-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi" kapsamında hayata geçirilecek olan "Dijital Beceri Geliştirme Sertifika Programı" ile 18-29 yaş arasındaki kişilerin gıda, turizm, tekstil, lojistik, otomotiv ve makine sektörleri arasından tercih edecekleri bir sektöre yönelik; e-ticaret, dış ticaret veya sosyal medya yönetimi konularında uzmanlık kazanmaları hedeflenmektedir. 

Dijital Beceri Geliştirme Sertifika Programı'nın ilk aşamasını tamamlayan 3000 genç, sertifika sınavına katılacaktır. İlk aşama için Eğitim ve sertifikalandırma hizmetleri TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi tarafından sağlanacaktır. İlk aşama eğitimlerini üstün başarı ile bitiren 150 genç, e-ticaret, dış ticaret ve sosyal medya yönetimi konularında tercih edecekleri bir alanda 36 saatlik ikinci aşama sertifika programına katılma hakkı kazanacaktır. 
Sertifika programına kabul edilecek katılımcılar ayrıca proje kapsamında organize edilecek Kariyer Günleri etkinliğine katılarak; etkin CV hazırlama, kariyer planlama, iş hukuku ve mülakat teknikleri ile ilgili sektörde deneyim sahibi yöneticilerle bir araya gelme fırsatı yakalayacaklardır. 

Dijital Beceri Geliştirme Sertifika Programı 14 Aralık 2020 tarihinde başlayacak olup 31 Mart 2021 tarihine kadar online olarak devam edecektir. Programın ayrıntıları http://dijitalbeceriler.org/ adresinde yer almakta olup son başvuru tarihi 15 Aralık 2020'dir. 
Söz konusu programa ilişkin duyuru metni ve afiş ekte dikkatinize sunulmuştur.

EK1



Duyuru Tarihi : 14/12/2020
Paylaş