Sayın Üyemiz,

TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğiyle 7 Mart 2021 Pazar günü saat 19.00’ da  “Kadın Olmak ve Bahar” Semineri Sn. Yeşim USLU’ nun sunumuyla Zoom uygulaması üzerinden online gerçekleştirilecektir. Seminere katılım ücretsizdir.

Katılımınızı önemle rica ederiz.

Zoom giriş bilgileri:

Topic: "Kadın Olmak ve Bahar" Bilgilendirme Semineri

Time: Mar 7, 2021 06:30 PM Istanbul

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 687 006 7026

Passcode: 3qw1hM

Eğitmen özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

İÇERİK:

KADIN OLMAK VE BAHAR

Amacı :

Dünya Kadınlar gününde sevgili kadınlara hayata dair farklı bir bakış açısı kazandırmak amaçlanmıştır.

• Kadının sosyal yaşamdaki yeri, Türkiye’de  Kadın Haklarının AB’ye Uyumu
  • Çalışan kadın kimliği,
  • Kadının hormonal döngüsü,
  • Anneliği,