KOBİ'lerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını artırmak misyonu ile KOBİ'lere ve Girişimcilere hizmet ve desteklerini sunan KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ilki 2012 yılında olmak üzere her yıl düzenleyeceği "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri" uygulamasını başlattı.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri: toplam 3 ana kategoride verilecek.

Bu Kategoriler;

a)Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü

b)Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri

-Yılın İnovatif KOBİ Ödülü

-Yılın İşbirliği Güç birliği Yapan KOBİ Ödülü

-Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü

c)Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri

-Yılın Genç Girişimci Ödülü

-Yılın Kadın Girişimci Ödülü

-Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü

Yılın İnovatif Girişimci Ödülü olarak belirlendi.

Değerlendirme komisyonları tarafından değerlendirilerek Ödül Jürisi tarafından yapılacak çalışma ile ödüllendirilmeye layık görülen işletmeler ödüllendirilecek. Ayrıca  ödül alan işletmelere de "KOSGEB Yılın Başarılı İşletmesi Logosu"nu bir yıl boyunca kullanma hakkı sağlanacak. Son başvuru tarihi 13 Nisan 2012

Ödüllere ilişkin başvurulara ait dokümanlar başvuruda aranacak şartlar değerlendirme kriterleri ve diğer bilgiler www.kosgeb.gov.tr adresinden alınabilecek. Başvuru formları ve ekli belgeleri doldurarak KOSGEB Sakarya Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne (SATSO Binası) 13 Nisan 2012 mesai bitimine kadar teslim edilebilecek.

Duyuru Tarihi : 2/4/2012