Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda; İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonunda, Pozitif Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından 15-24 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan, "Avrasya Boat Show-6. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı" ile eş zamanlı olarak, 13-16 Şubat 2013 tarihleri arasında; 2 ülkeden gelecek özel sektör temsilcilerinin katılımıyla alım heyeti programı gerçekleştirilecektir.

İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nin aşağıda belirtilen adresinde 14 Şubat 2013 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan ikili görüşmelere katılmak isteyen üyelerimizin, http://www.iib.org.tr/tr/diger-duyurular-avrasya-boat-show-2013-fuari-alim-heyeti.html adresindeki görüşmek istedikleri firmaları işaretlemek suretiyle ekteki formu doldurarak en geç 13 Şubat 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nin [email protected] adresine e-posta veya aşağıdaki faks numaralarına göndermeleri gerekmektedir.
Bilgilerinize sunulur.

Uğur TIN

İSTANBUL İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ
Fuarlar,Tanıtım ve Dış İlişkiler Şubesi
 İlgili personel:
Arzu Akgün
Tel: +90 212 454 05 45
Faks: + 90 212 454 05 01-02

Başvuru Formu ve Katılımcı Listesi İçin tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 12/2/2013