Sayın Üyemiz,

T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Girişimcilik Potansiyelinin Artırılması Teknik Destek Programı kapsamında girişimcilik potansiyelini artıracak bölgesel kalkınma faaliyetlerine destek vermektedir.

Söz konusu programa Odamız tarafından "Girişimcilerin önündeki, bilgi eksikliğinden kaynaklanan engellerin ortadan kaldırılması" amacıyla proje hazırlanmaktadır.
Proje kapsamında; yeni kurulan işletmeler ile deneyimli üyelerimizin bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacakları bir ağ oluşturulması hedeflenmektedir.

Yeni işletmenin danışmanlığa ihtiyaç duyduğu konuyu belirtmesi üzerine müsait olan gönüllü ve deneyimli üyemizin ilgili konuda deneyimlerini paylaşarak genç işletmeye yol göstermesi faaliyetlerinin düzenli bir şekilde sağlanabilmesi için her sektörden üyelerimizin yer alacağı bir altyapı oluşturulması planlanmaktadır.

Söz konusu gönüllü; en az beş yıl piyasa tecrübesine sahip, müsait zamanlarında eğitimlere katılabilecek ve ihtiyaç/talep halinde yeni işletmeler ile piyasa deneyimlerini paylaşabilecek üyelerimiz arasından seçilecektir.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için; 0264 888 30 32 Nolu telefondan veya [email protected] mail adresinden Elif SARIOĞLU ile irtibat kurabilirsiniz.

Projeye "Gönüllü" olarak dahil olmak için ekteki formu doldurup 22 Şubat 2013, Cuma günü saat 17:00' ye kadar [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz.
İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Ekteki başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 18/2/2013