Değerli Üyemiz,

İstanbul fuarcılık ve Uludağ Tekstil İhracatçı Birliği uluslararası çapta üretim kalitesiyle tanınan Türk tekstilini dünya modasının önemli firmalarıyla buluşacağı TEXBRIDGE 2013 fuarı 13-15 Mart 2013 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da gerçekleştirilecek. Türkiye'nin tek kumaş ve aksesuarları fuarında, sektöre yön veren trendler sergilenecek. Dünyanın en önemli fuarları arasına girme hedefiyle yoluna devam eden etkinlik, Türk tekstil ve hazır giyim endüstrisinin iç ve dış ticaret gereksinimlerine en üst düzeyde yanıt verecek.

Yılda iki kez düzenlenen fuarda oluşturulacak "trend alanı" bölümünde, 2014 ilkbahar-yaz kumaş ve aksesuarları sergilenecek. Fuar, Avrupa'dan ünlü isimlerin katılacağı trend seminerlerine de ev sahipliği yapacak ve 2014'ün trendleri hakkında bilgiler sunulacak.

Hollanda, Mısır, İngiltere, Avusturya, Ukrayna, İtalya, Portekiz, Pakistan ve Hindistan'ın katılacağı fuarın milli katılımı ise Portekiz tekstil derneği "Selectiva Moda" tarafından gerçekleştirilecek. Öte yandan fuara, 40'a yakın ülkeden çok sayıda profesyonel ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Örme, dokuma kumaşlar, denim, suni deri, iplik, çeşitli aksesuarlar ve yan sanayi ürünlerinin sergileneceği fuar, 13-15 Mart tarihleri arasında düzenlenecektir.

Üyelerimize Duyrulur

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 4/3/2013