Sayın Üyemiz,

Sakarya Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Odamıza gönderilen yazıda Mükellef Geri Bildirim Sistemi'nin 28.01.2013 tarihi itibariyle yürürlüğe girdiği bildirilmiştir. Mükellef Geri Bildirim Sistemi'ne ilişkin Yönerge ekte yer almaktadır.

Söz konusu Yönergede belirtilen bu çalışma ile hayata geçirilecek Mükellef Geri Bildirim Sistemi, vergi mükelleflerinin iyileştirme süreçlerine katılımı için önemli bir araç teşkil edecek, gelen bildirim ve önerilerin etkin olarak değerlendirilmesi, hizmetlerde etkinliğin, verimliliğin ve kalitenin iyileştirilmesine katkıda bulunacak, mükelleflerin bu sisteme yapacağı katkı ile, süreçler, ürünler ve hizmet kriterlerinin mükellef memnuniyeti noktasında bir araç olacağı belirtilmiştir.

Sistem Mart ayı ortasında pilot çalışma olarak, Nisan ayı içinde de tam olarak hizmete girmesi hedeflenmektedir. Sisteme erişim test çalışmalarının devam ettiği https://intvd.gib.gov.tr/geribildirim/onGiris.jsp adresinden sağlanacaktır.
Konuyla ilgili resmi yazı ekte yer almaktadır.
Üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 6/3/2013