Sosyal hayatın her noktasında bulunarak ilimizdeki kültürel yaşamın canlanmasına katkıda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 'Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nda bu yıl da iddialı olarak başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü, Voleybol Turnuvasının bu yıl 3.sü düzenliyor.

Geçtiğimiz yıl turnuvayı 3. olarak tamamlayan SATSO Voleybol Takımı Bu yıl A Grubu'nda yer aldı. SATSO Meclis Üyeleri ve personelinden oluşan takımın TÜVASAŞ Voleybol Takımı ile gerçekleşen ilk maçını Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ve Meclis Üyesi Turhan Bölükbaşı da izledi. SATSO Meclis Üyesi Ekrem Seçkin antrenörlüğünde çalışan Voleybol Takımının kaptanı meclis başkan yardımcısı Orhan Yılgenci, İdari Menajer ise Meclis Üyesi Murat Kılıç oldu.

Voleybola gönül verenlerin takip ettiği müsabaka ilk maçında SATSO, TÜVASAŞ Takımı'nı zorlu geçen bir müsabaka sonrasında 2-1 yendi.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakada;

SATSO: Serkan Yıldırım, Bahri Türksen, Fatih Aksoy, Cenk Kutay, Bora Taşcıoğlu, Mehmet Debreli, Ertan Özkaptan, Sami Elvuran, Özkan Özmen, Ahmet Oğuzhan Ünal, Orhan Yılgenci.

Antrenör: Ekrem Seçkin

TÜVASAŞ: Serdar Özcan, Ünal Üvez, Kenan Çetinkaya,, Ercan Özkan, Ramiz Toker, İsmet Kaya, Şükrü Toker, Kadir Yetiş, Ayhan Ersöz.

Antrenör: Kaya Karşılan

Hakemler: Yılmaz Sevinç, Kadir Yüksel

SATSO Voleybol Takımı ikinci maçı ise 14.05.2012 Pazartesi saat 20.30'da Toyota Boschoku ile oynayacak.

VOLAEYBOL BAHAR TURNUVASI SATSO A GRUBU MÜSABAKALARI

TARİH

SALON

SAAT

1.       TAKIM

2.       TAKIM

07.05.2012

PAZARTESİ

ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ

18.30

TÜVASAŞ

SATSO

 

14.05.2012

PAZARTESİ

ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ

20.30

SATSO

TOYOTA BOSHC

16.05.2012

ÇARŞAMBA

ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ

19.30

SATSO

ADALETİN MERKEZİ

23.05.2012

ÇARŞAMBA

ATATÜRK SPOR KOMPLEKSİ

19.30

SAĞLIK MD

SATSO

 

Haber Tarihi : 9/5/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::