Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile yürütülen Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı hazırlıklarında sona yaklaşıldı.

25 Mayıs 2012 Cuma sabah 09,30 da Elmas Garden Inn'de gerçekleştirilecek olan çalıştay, ilimiz ve bölgemizin lojistik ve otomotiv sektörü anlamında önemli bir üs olması yolundaki çalışmaların temelini oluşturacak.

Ülke ekonomisi ve istihdamında önemli bir paya sahip olan otomotiv ana ve yan sanayindeki payın arttırılması ve dünya rekabetinde ön sıralarda yer alabilmek adına Sakarya merkezli başlatılan ve ulusal söz konusu Çalıştaya ilgili bürokratlar ve bakanlıklardan da yoğun ilgi gösterildi. 

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, T.c. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, Ulaştırma Bakanlığı, TÜBİTAK, Karayolları Genel Müdürlüğünden yetki isimlerin katılacağı çalıştay daha önce Otomotiv teknolojileri Platformu ve TAYSAD'ın otomotiv ile ilgili çalıştayların moderatörlüğünü gerçekleştirmiş olan Tunç Çelik yönetiminde yapılacak.

İlimiz iş ve ekonomi dünyası, yerel yönetimler basın temsilcilerinin katılımcı olarak iştirak edeceği Çalıştay'ın ikinci etabı 05 Haziran 2012 Salı günü aynı yerde gerçekleştirilecek.

Haber Tarihi : 23/5/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::