Karabük Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan ve heyeti Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca, Meclis Başkanı AdnanBorazancıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri; Turgay Çelik ve Ahmet Cevherli, Meclis Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Meclis Üyesi Melih Kaykayoğlu da bulundu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmalarıyla ilgili bilgi almak istediğini belirten Başkan Baylan, Karabük'te yaptıkları çalışmalarda örnek olması açısından projeler hakkında detaylı bilgilere alarak SATSO binasını inceledi. 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, komşu odalarla iyi ilişkiler çerçevesinde çalışmak istediklerini belirterek, Sakarya'daki liman ve otomotive yönelik gelişmelerin zaten iş birlikteliklerini getireceğini dile getirdi.

Kösemusul ayrıca, Karabük Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan'a SATSO'daki salonları gezdirerek bilgi verdi. Ziyarette Enver Toçoğlu da bulunarak Karabük Sanayi Odası Başkanı'na Sakarya ziyareti sırasında eşlik ettiğini belirtti.

Haber Tarihi : 4/6/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::