Sakarya Büyükşehir Belediyesi  'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği 'Temiz Türkiyem Yarışması'nda Türkiye'nin en temiz 3. kenti seçilmesi üzerine SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan Zeki Toçoğlu'nu kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun" Bu gurur hepimizin. Emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum" sözlerine katıldığını belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; "Sakarya'nın yaşanabilir kent olması yatırımlar açısından da çok önemli. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla bu ödüle layık görülerek Sakarya'nın adını duyurmasından büyük memnunluk duyduk. Başta Başkan Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçenleri kutlarız'' dedi.

Çevrenin korunması ve geliştirilmesi konusunda başarılı çalışmalar ve uygulamalar yürüten kurum ve kuruluşlara yönelik düzenlenen "Türkiye'nin en temiz kenti", "Türkiye'nin en temiz köyü", "Türkiye'nin en temiz organize sanayi bölgesi" ve "Türkiye'nin en temiz sanayi tesisi" yarışmasında Türkiye'nin en temiz kenti yarışmasında, büyükşehir belediyeleri kategorisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi birinciliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ikinciliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise üçüncülüğü elde etti.

Haber Tarihi : 6/6/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::