Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Türk Müziği Topluluğu, SATSO bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.

Türk müziğine gönül vermiş amatörlerden oluşan ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteği ile faaliyetlerini sürdüren SATSO Türk Müziği Topluluğu, bu defa Türk müziğinde mihenk taşı olan Zeki Müren besteleri ile sevenlerinin huzuruna çıkacak.

Şef Münevver Şenduran İtil yönetimindeki Türk Müziği Topluluğu'nun " Besteleriyle Sanat Güneşi Zeki Müren" başlıklı beklenen konseri,  08 Haziran Cuma günü (bugün) saat 20.00'de Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Uzun bir hazırlık döneminin ardından dinleyenleri ile buluşacak olan SATSO Türk Müziği Topluluğu'nun bu özel konserine tüm üyelerimiz ve Sakaryalılar davetli olup teşriflerinizi bekleriz.

Haber Tarihi : 7/6/2012