SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul bu sabah meydana gelen menfur terör olayı nedeniyle üzüntülerini belirterek terörü kınadı. Kösemusul şöyle dedi;

 "Bugün sabah saatlerinde Hakkari'nin Irak sınırındaki ilçesi Şemdinli'nin Dağlıca kesimindeki askeri birliklerimizle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olması ve 16 askerimizin yaralanması neticesinde tüm Türkiye büyük bir kedere boğuldu.

 "PKK Terör Örgütünü maşa olarak kullanan, ülkemizdeki olumlu gelişmeleri baltalayıp, kargaşa ortamı yaratarak huzurumuzu bozmaya çalışan, insanlık dışı terör eylemleriyle milli birlik ve beraberliğimize zarar vermeyi hedef alan, ülkemizin gelişiminden ve dünyada söz sahibi bir ülke haline gelmiş olmasından rahatsızlık duyan güçleri,  hain saldırıları gerçekleştiren teröristleri, terör örgütü mensupları ve onlara destek veren iç ve dış mihrakları bir kez daha lanetle kınıyoruz.

Hiçbir yasadışı örgütün ülkemizin birlik ve beraberliğini, huzurunu bozmaya gücü yetmeyecektir. Hain saldırılarda Şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine sabır ve başsağlığı yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Tarihimizde olduğu gibi bizleri ayakta tutan birlik ve beraberliğimizi, kaybetmeden başı dik bir şekilde tek yürek tek ses olmaya devam etmek ümidiyle"...


Haber Tarihi : 19/6/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::