Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesine atanan Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'na veda ziyaretinde bulundu.

 Kocaeli 3.Ağır Ceza Hakimi olan Çelik'in ziyaretinde, SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, SATSO Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu Disiplin Kurulu Üyesi İsmet Çalışkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yıldız Bezek ve Yıldıray Çakar ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Özden Doyuran ve Ahmet Cevherli de hazır bulundu.

Söz konusu ziyarette konuşan Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik Sakarya'da yaşıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sakarya'da 15 yıl görev yaptım. Yani görevimin en büyük bölümünü Sakarya'da yaptım. Belki tayinim çıkmış olabilir ama ben her zaman Sakarya'ya geleceğim. Ben artık Sakaryalıyım" dedi. Çelik konuşmasının devamında görev nedeniyle gittiği Kocaeli'nde tüm Sakaryalıları temsil edeceğini dile getirerek her zaman yardımcı olacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul "Sakarya'da yıllarca başarıyla devam ettirdiğiniz görevinizin Kocaeli'nde de başarıyla devam edeceğine inanıyoruz" diyerek Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı Oğuz Çelik'e yeni görev yerinde başarı diledi.

Kösemusul, Çelik'e Sakarya'da görev yaptığı süre içerisinde SATSO'ya gösterdiği ilgi ve Sakarya'ya verdiği hizmetler için teşekkür etmek adına bir plaket takdim etti. Ziyarette ayrıca günün anlam ve önemine istinaden SATSO Disiplin Kurulu Başkanı Fethi Sarıoğlu tarafından da  plaket takdim edildi.

 

Haber Tarihi : 26/6/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::