Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 4 yıldan beri geleneksel olarak tüm üyelerin davet edildiği iftar programının, bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor. 27 Temmuz 2012 Cuma günü Reisoğlu Restoran'da düzenlenecek olan İftar Programına SATSO üyelerinin yanı sıra il protokolü, çevre illerin oda ve borsa başkanları ve bürokratlar ve basın mensuplar da davet edildi.

Mübarek Ramazan ayının başlaması ve SATSO Geleneksel İftar programı vesilesi ile bir açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'in ayetlerinin inmeye başladığı Ramazan ayının, inananlar için güzelliklere, berekete ve yüce Allah'ın rızasına ulaşabilmede çok önemli fırsatları içinde barındırdığını belirterek bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğine ve önemine vurgu yaptı. Kösemusul ayrıca  şunları dile getirdi:

"Onbir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşabilmenin sevinci içerisindeyiz. İnsanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde Ramazan'ın büyük katkısı bulunmaktadır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimizi ve güzel geleneklerimizi Ramazan ayıyla birlikte tekrar canlandırırız. Ramazan ayı her şeyden önce; paylaşmanın, sevginin, beraberliğin, aynı zamanda nefsimizi terbiye etmenin ön plana çıktığı, bütün inananlar için çok özel bir aydır. Dileğimiz odur ki,  mübarek Ramazan ayı, hepimize bereket ve huzur getirsin.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu kurtuluş olan Ramazan ayına bizleri kavuşturan Cenab-ı Allah' a hamd ve senalar olsun. Güzel ahlakın en üst mertebede uygulayıcısı ve tamamlayıcısı Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in bereketini ve güzelliğini müjdelediği bu mübarek ayın, hakkıyla ve ruhuna uygun bir şekilde yaşanmasını diliyorum.

Bu duygularla 4 yıldır Ramazan Ayında geleneksel olarak üyelerimizle birlikte aynı iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine bu yıl da Resioğlu Restoran'da düzenleyeceğimiz geleneksel SATSO İftar Programı'na tüm üyelerimizin katılımından SATSO Ailesi olarak memnuniyet duyacağımızı bir kez daha belirtir Sakarya iş dünyası adına, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörüyle en yüksek noktalara eriştiğimiz mübarek Ramazan Ayı'nın, tüm Sakaryalılara, ülkemize ve tüm İslam Alemi'ne hayır, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum"dedi.

Haber Tarihi : 22/7/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::