Bolu'ya atanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kenan Tandoğan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a veda ziyaretinde bulundu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kösemusul "Sakarya SGK  İl Müdürü Kenan Tandoğan nezdinde özverili bir şekilde başarılı çalışmalara imza atmıştır. İnanıyorum ki, yeni görev yerinizde de aynı özveri ile çalışmalarınız devam edecektir. İlimize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve yeni görev yerinizde başarılar diliyorum" dedi.

Kenan Tandoğan ise Sakarya'da hizmet vermiş olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Başkan Kösemusul'a desteklerinden, kurumsal birliktelik ve işbirliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli'nin de bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Tandoğan'a  bir tablo hediye etti.

Haber Tarihi : 27/7/2012