Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli, Safranbolu 125'inci Jandarma Eğitim Alayı Komutanı görevinde iken Sakarya İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde başarılar dileyen SATSO Heyeti Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu'na hayırlı olsun dileklerini sundu.

Söz konusu ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Sakarya'nın sosyo ekonomik durumu ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyetleri hakkında bilgi vererek kent adına çalışmalarda birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Haber Tarihi : 1/8/2012