SATSO 28. Meslek Komitesi (Temizlik-güvenlik-müşavirlik-ve Danışmanlık Faaliyetleri Meslek Grubu)Başkanı Hüseyin Balta, Başkan yardımcısı İsmail Başavcı, Meslek Komitesi ve Meclis Üyeleri Ekrem Seçgin ve Emrullah Terzioğlu Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli SATSO'da farklı ve başarılı çalışmalar gözlüyoruz, bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz, SATSO yukarı doğru yükseliyor" dedi.

SASTO 28. Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Balta işbirliği ve koordinasyon çerçevesinde tüm Sakarya için güzel kazanımlar elde etmeye gayret ediyoruz. Bu çerçevede ziyaret sebebimiz de üyelerimiz tarafından gelen bilgi talepleri ve tek başımıza cevap veremeyeceğimiz konular ve gelen talepleri iletmek sebebiyledir" dedi.

Satso 28. Meslek Komitesi ve Meclis Üyesi Emrullah Terzioğlu ise 18.madde imar uygulama çalışmaları hakkında üyelerin sıkıntılarını dile getirerek "Diğer belediyelerle de görüştüğümüzde zaman konusunda sıkıntılar olduğunu gördük. 18. Madde güzel bir uygulama ancak mülk sahipleri açısından değerlendirildiğinde mağduriyetler de söz konusu. Ayrıca 18. Madde uygulamasının zamanla yarışı söz konusu bunlar olmadığı ve mahkemeler gündeme geldiği zaman her sektörü olumsuz etkiliyor ve Sakarya'yı geriye götürüyor, sıkı takip edilmesi gerekiyor"dedi.

Komite Başkan Yardımcısı İsmail Başavcı; kat yüksekliği ile ilgili konuya değinerek "Garaj yüksekliği 2,40 veriliyor bunun 2,80 olması daha iyi olur" yönünde görüşler olduğunu dile getirdi. Binaların depreme karşı dayanıklılığı konusunda bu yükseklik oranlarının çok önemli olduğunu da ifade etti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "18. madde uygulama çalışması yoğun şekilde yapılıyor. Çok geniş bir alanda yapılıyor bunun zorlukları oluyor ancak neticelendirmek için gayret ediyoruz. Bu tür sorunların çözümü konusunda Büyükşehir Belediyesi'nin onayı söz konusu. Büyükşehir Belediyesinin onayladığı her konunun arkasında olacağız.'' diyerek ziyaret için teşekkür etti.

Haber Tarihi : 6/8/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::