SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleri, Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yaşlıca'yı kabul ederek, Sakaryaspor'a destek konusunu görüştüler.

SATSO Yönetim Kurulu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca'nın ziyaretinde SATSO yöneticileri olarak şahsi yardımları artıracaklarını belirttiler. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ; ''Sakaryaspor için yeni bir başlangıç adına çabanızı takdirle izliyoruz. Çeşitli defalar Sakaryaspor için yönetim kurulu üyeleri olarak şahsi desteklerimizi verdik. Şimdi bunları artıracağız. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bütçesinden kanun gereği yardım yapılamayacağını siz de biliyorsunuz. SATSO Meclisi'nde sizleri konuk etmek isteriz. Ayrıca sizlerle Sakarya 'da önemli sanayi kuruluşlarınıza ziyaretler yapma programımızı hazırlıyoruz. Kombine bilet alımı, reklam verme ve sponsorluk destekleri için sizlerle elele çalışmaya devam edeceğiz.. ''dedi.
Vedat Yaşlıca da yaptığı konuşmada: ''SATSO bütçesinden yardımın söz konusu olamayacağını kanun gereği biliyoruz. İsteğimiz SATSO Yönetim Kurulu, meclisi, meslek komiteleri olarak şahsi kombine bilet alımlarınız, bize büyük destek olacaktır. Sanayi kuruluşlarına elbirliğiyle gitmekten büyük memnuniyet duyacağız. SATSO Meclisi'nde olmaktan da onur duyacağız. '' dedi

Haber Tarihi : 14/8/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::