Türkiye'ye mal olmuş önemli sportmen isimler yetiştiren Sakaryaspor 'un başarılı günlerine dönmesi açısından yapılan girişimler sonuç veriyor.
SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul önderliğinde Yönetim kurulu ve meclis üyeleri şahsi firma reklamlarıyla destek veriyorlar.
Kendi firmasıyla önderlik eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul :'' Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bütçesinden kanun gereği maddi yardım yapılamıyor. Böyle bir imkanımız yok.. Kombine bilet alımı, reklam verme ve sponsorluk destekleri için Sakaryaspor yönetimiyle elele çalışmaya devam edeceğiz .Sakarya iş dünyasını ve üyelerimiz hassasiyet gösteriyorlar. SATSO Meclisi'nde Sakaryaspor'u konuk edeceğiz. Sakaryaspor ile gelen başarı, iş dünyamızı ve katma değerimizi de artıracaktır diye düşünüyorum. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak daha önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizle Sakaryasporun yanında olacağımızı belirtiriz. Sanayici ve tüccar üyelerimizi Sakaryaspor'a destek olmaları yönünde gayretleri için şimdiden kutluyorum.." dedi.
Haber Tarihi : 22/8/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::