İstanbul'daki Kadıköy Kaymakamlığı'na atanan Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a veda ziyaretinde bulundu.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Cevherli ve özden Doyuran'ın da bulunduğu söz konusu ziyarette konuşan Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal Sakarya'da görev yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek görev süresince Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile kurumsal işbirliği çerçevesinde uyumlu ve başarılı bir dönem geçirdiklerine inandığını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul "Sakarya'da yıllarca başarıyla devam ettirdiğiniz görevinizin İstanbul'da da başarıyla devam edeceğine inanıyoruz" diyerek Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal'a  yeni görev yerinde başarı diledi.

Kösemusul, Kurubal'a Sakarya'da görev yaptığı süre içerisinde SATSO'ya gösterdiği ilgi ve Sakarya'ya verdiği hizmetler için teşekkür etmek için Yönetim Kurulu adına bir hediye takdiminde bulundu.

 

Haber Tarihi : 4/9/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::