Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakaryaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yaşlıca ve Yönetim Kurulu üyeleri SATSO öncülüğünde başlatılan Sakaryaspor için el ele kampanyası çerçevesinde SATSO üyesi firma yetkililerini ziyaret ederek ilimizin marka sembollerinden olan Sakaryaspor'a sahip çıkmak ve destek olmalarını sağlamak adına görüşmelerde bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açıklanan kampanyanın içeriği ile ilgili üyeleri bilgilendiren Yaşlıca ve Kösemusul üyelerin desteğinden oldukça memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; "Sakaryaspor Sakarya'nın ortak değeridir. Sakaryasporun başarısı ilimizin başarısıdır. Sakaryaspor ile gelen başarı,  iş dünyamızı ve katma değerimizi de artıracaktır.

Kombine bilet alımı, reklam verme ve sponsorluk destekleri için Sakaryaspor yönetimiyle çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Sakarya iş dünyası ve üyelerimiz hassasiyet gösteriyorlar. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak daha önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizle Sakaryaspor'un yanında olmaya gayret edeceğiz."dedi.

Kösemusul Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bütçesinden kanun gereği maddi yardım yapılamadığını yineleyerek Sakaryaspor için hem Sakaryalı vatandaşlar olarak hem işadamları olarak hem de iş dünyasının temsil eden kurumu olarak Sakaryaspor için el ele kampanyasını başlattık. Bu çalışma ile kısa sürede birçok firmamızı ziyaret ederek onların kombine bilet alımı ve vesaire desteklerinialmak için gerçekleştirdiğimiz ziyaretler oldukça verimli ve pozitif bir ortamda geçti.SATSO olarak ne kadar büyük güç olduğumuzu bir kez daha hissettik, üyelerimiz konuya destek veriyorlar, kombine bilet alarak ve diğer şekillerde destek olan üyelerimize bir kez daha teşekkür ederiz. Sağduyulu davranışlarından ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimiz sunuyorum.

İlimizdeki SATSO üyesi olsun olmasın herkesin Sakaryaspor'a destek olmalarını bekliyor bu yöndeki gayretleri için şimdiden kutluyorum" dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı ile birlikte Sakaryaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yaşlıca ise "Biz iyi niyetle, elimizden geldiğince Sakaryaspor'un başarılı olması için mücadele ediyoruz. Ancak bu bizim tek başına yapabileceğimiz bir şey değil. Bu ancak birlik ve beraberlik içinde hepimizin kenetlenmesiyle sağlanabilir. Sakarya'nın ticaret ve sanayi erbabını temsil edilen SATSO'nun desteklerini önemsiyor kulübümüze destek veren tüm firmalara teşekkür ediyoruz." dedi.

birebir firma ziyaretlerinin yanısıra 1., 2., ve 3. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden ekibin görüştüğü firmalar arasında;

2NCİ OSB

AKPA -ÇAMSAN - ÇAKMAK VİNÇ-  SARP İNŞAAT –EKSAN MEKANİZMA-GİZEM FRİT -

ayrıca

YILGENCİ FİRMASI – NEUTECH- GÜN İNŞAAT- SARAY KIRTASİYE- ARMA FİLTRE GÜNEŞOĞLU SÜT yer almaktadır.

 

 

Haber Tarihi : 7/9/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::