Samsun Valiliği öncülüğünde, Samsun kadın girişimcileri destekleme ve kültür derneğinin katkı ve işbirliğinde gerçekleştirilen "Samsun'da Kadın Hikayeleri" Projesi'nde; Türkiye'nin 81 ilinden gelen, farklı deneyimlere ve hayat hikayelerine sahip kadınların Samsun'da buluşması ve hikayelerini paylaşmaları gerçekleşti. Bu paylaşımda SATSO Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Fazilet Neşe Akma yer aldı. Konuyla ilgili bilgi veren Fazilet Neşe Akma şunları söyledi;"Farklı yaş ve farklı eğitim durumlarına sahip kadınlar Samsun'da bir araya gelerek, kadınların sorunlarını, bu sorunların çözümü için neler yapabileceğini kendi hayat deneyimlerinden örneklerle paylaştı. Gerek Ülkemizde gerekse İlimizde başarılı kadınların hikayeleri gün yüzüne çıkartılmış ve kadınların yapabilecekleri ve başarabilecekleri konusunda bir kez daha farkındalık ve motivasyon arttırılmıştır. Proje sonrasında devam eden iletişim ağları, bu tür çalışmaların kadınları ne kadar güçlendirdiğini, paylaşımlar artıkça olumlu hikayelerin çoğalacağını bir kez daha göstermiştir.Çalışmada emeği geçen herkese, illerden gelen tüm temsilcilere teşekkür ederim. Sakarya'dan başarı hikayesi olarak anlatımım "Samsun'da Kadın Hikayeleri" adlı kitapta yer aldı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'na kadın girişimcilere gösterdikleri destek için teşekkür ederim. Kadınlarımızın her geçen gün artan başarı hikayelerinden çok mutlu oluyorum. Rol model olmaktan da onur duydum" dedi.
Haber Tarihi : 14/9/2012