2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte gündeme gelen öğrenci servisi sorunları Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 19. Meslek Komitesi tarafından Vali Mustafa Büyük'e iletildi.
Nakliyeciler Turizm ve Seyahat Acenteleri Grubunu temsil eden 19. Meslek Komitesi servis sorununa çözüm aradı. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul başkanlığında , 19. Meslek Komitesi Başkanı Halit Evin ve Meslek komitesi üyesi Hüsnü Elbek Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette servis taşımacığında yaşanan sıkıntılar dile getirilerek, çözüm önerileri sunuldu. Vali Mustafa Büyük, sıkıntının giderilmesine çalışılacağını söyledi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Vali Mustafa Büyük'e komiteyi kabulünden dolayı teşekkür etti.
Haber Tarihi : 21/9/2012