Adapazarı Çark Caddesi bu yıl ilki düzenlenen Sakarya Alışveriş Festivali ile şenlendi. Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (SESOB), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (SATSO) işbirliği ile organize edilen Sakarya Alışveriş Festivali düzenlenen görkemli bir törenli başladı.
Çark Caddesi İşçi Bulma Kurumu önünde Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, ve SESOB Başkanı Hasan Alişan'ın festival meşalesini yakmasıyla başlayan tören, çok sayıda protokol üyesinin katılımı ile kortej eşliğinde yapılan yürüyüş ile devam etti. SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli , SATSO Meclis üyeleri Behlül Bayrak ve Fahri Özdemir'in yanında çok sayıda vatandaşında katıldığı yürüyüş, Çark Caddesi başında kurulan sahnede son buldu. SESOB Başkanı Hasan Alişan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Vali Mustafa Büyük birer konuşma yaptı. Festival'in ilk gecesinde sahne alan Gökçe, şarkıları ile gençleri coşturdu.
9 gün sürecek olan festivalde mağazalar festivale özel indirimlerle Sakarya halkına hizmet verirken, festival boyunca çeşitli animasyon gösterilerinin yanında cadde üzerinde moda defileleri de yer alacak.
Haber Tarihi : 1/10/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::