SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Şirket yöneticileri İhsan Akyol, Hüseyin Mahmut ve Başak Traktör Fabrikası Genel Müdürü Kayhan Çalıca ile birlikte Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.
SATSO Meclis Başkanı Adanan Borozancıoğlu ve Genel Sekreter Uğur Tın'ın da hazır bulunduğu ziyarette, SANKO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu Sakarya'ya geldikleri günden beri alışverişlerini buradan yaptıklarını belirterek; "Yan sanayi ne kadar genişlerse, biz de o kadar rahat ederiz. Ağaçlar tek başına büyümez, etrafında destek alacağı ağaç yoksa rüzgar kırar. O yüzden birlikte büyürler. Çünkü bir arada olan ağaçlar, rüzgarı keser ve kırılmazlar. Biz de yan sanayilerimiz ne kadar çok olursa, o kadar fazla büyürüz şeklinde düşünüyoruz " dedi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul , ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek; " Sakaryamız'ın büyümesine, gelişmesine destek olan her yatırımcımızın yanındayız. SATSO Yönetimi ve meclis üyeleri olarak yatırımcıların yan sanayilerinin de Sakarya'da oluşması konusunda destekleyici çabaların içindeyiz. SANKO gibi büyük bir Holding'in ilimizde faaliyet göstermesi de, bize büyük güç ve mutluluk vermekte" şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 2/10/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::