Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 8. ve 26. meslek komitesi temsilcileri ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret ederek, mobilya sektörünün geleceğine yönelik istişarede bulundular.
Mobilya ve Ev Dekorasyon Ürünleri Ticareti iş kolunu bir araya getiren 8.Meslek Komitesi ile Mobilya ve Ahşap Ürünler İmalatçıları iş kolunu bir araya getiren 26. Meslek Komitesi'ni temsilen SATSO Meclis üyeleri Neşet Peker ve Hasan Tarhan ile birlikte Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı makamındı ziyaret eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, mobilyacıların içinde bulunduğu sıkıntıları paylaştılar. Mobilya sektöründe hizmet veren çok sayıda üyeleri bulunduğunu söyleyen Başkan Kösemusul, "Adeta bir kent görünümünde büyüyen ve hızla gelişen Serdivan güzel bir ilçemiz. Mobilya sektörümüz ağırlıklı olarak bu güzel ilçe içerisinde yer almakta. Bu sektörde hizmet veren üyelerimiz değişen şartlara ve rekabetçi yapıya ayak uydurmak zorunda. Bunun için bir takım önlemler almamız gerek. Bu konuda fikir alış-verişinde bulunmak istedik" dedi.
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, "Biz halkımıza hizmet için buradayız. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" şeklinde konuştu. Ziyarette Sakarya Mobilyacılar Birliği Başkanı Ramazan Çokal'da hazır bulundu.
Haber Tarihi : 11/10/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::