SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli, Genel Sekreteri Uğur Tın ve Meclis Üyesi Hüsnü Elbek, TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnal'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

PAYDAŞ OLMAK İSTİYORUZ
SATSO Başkanı Kösemusul, Sakarya'nın tüm dinamikleri ile ortak vizyon çerçevesinde uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını, her platformda dile getirdiğini belirterek, diyaloğun önemli olduğunu vurguladı. SATSO olarak hedeflerini de anlatan Kösemusul, Sakarya'nın ekonomiden sosyal yaşantısına, tarımdan turizmine kadar her konuda fikir yürüttüklerini ve Sakarya ile ilgili çalışmalarda paydaş olmak istediklerini dile getirdi.
TAKTİRLE KARŞILIYORUM

TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; SATSO' nun üstlendiği misyonu takdirle karşıladığını söyledi. Raylı sektörün daha da gelişeceği önümüzdeki süreçte, yakın iletişim içinde olmanın öneminin altını çizen İnal; " TÜVASAŞ geride bıraktığımız 2011 yılı ve 2012 yılının ilk yarısında bizim için önemli gelişmeler yaşadı. Kurumsal kimliğimizin tamamen oturması ve yurt dışı ihracatlarımız bakımından çok verimli bir yıl geçirdik. Yaşananlar göstermiştir ki TÜVASAŞ, geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir'' dedi.
Haber Tarihi : 16/10/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::