Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Kurban Bayramı ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 89. Yıldönümünü birlikte kutlayan bir mesaj yayınladı.
Bayramların birlik ve beraberliğimizi arttırmasını dileyen Kösemusul'un mesajı şöyle:
"Bayramlar; birliğin, beraberliğin, sevginin, dayanışmanın arttığı, kardeşliğin ziyadeleştiği en özel günlerdir. Bu mübarek günde dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak, barış ve hoşgörü içinde sevgi ve saygı ile birbirimize daha sıkı bağlanalım. Bayramların taşıdığı anlam ve yaşattığı ulvi duygulara layık; her türlü çatışmadan, kavga ve kaygılardan uzak olması gereken böylesine özel günleri hak ettiği şekilde kutlayalım.
Mübarek Kurban Bayramımız' ın hemen ardından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız' ı da kutlayacağız. Vatanın bölünmez bütünlüğü adına canını feda eden aziz şehitlerimize, Türkiye Cumhuriyetini kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' e minnettarız. Cumhuriyet Bayramı coşkusunun bütün milletimizce derinden yaşanmasını temenni ederiz.
Bizler biliyoruz ki; bayramlardan gücünü alan sahip olduğumuz dayanışma ruhu, tüm sıkıntılarımızın aşılması için sahip olduğumuz en büyük güçtür. Müreffeh bir Türkiye, güçlü bir ekonomi ve mutlu insanlarla yaşayabilmek için birlik ve beraberliği, içtenlik ve samimiyeti, kaybetmemeliyiz. Bu temennilerle; Odamız üyeleri ve onların şahsında tüm hemşehrilerimizin Kurban ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramları'nı kutluyor, sevgi dolu, huzurlu nice bayramlarda sağlık, mutluluk ve başarı dileyerek, saygılar sunuyorum."
Haber Tarihi : 23/10/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::