Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 2012 yılı Ekim - Kasım ayı eğitim takvimi çerçevesinde, üyelerine yönelik "Toplantı ve Zaman Yönetimi" eğitimi verdi.
Eğitim Danışmanı Aysel Evran tarafından verilen "Toplantı ve Zaman Yönetimi" eğitimi, SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Eğitimin birinci bölümünde ; zamanın önemi, zamanın etkin kullanımını etkileyen faktörler, zaman tuzakları nedir?, Bu tuzaklardan nasıl kurtulabilirsiniz?, önceliklerin belirlenebilmesi, zamanı etkin kullanmak için teknikler, nasıl daha fazla üretken olunur?, kısıtlı zamanın stresinden kurtulmanın anahtarı planlama, daha iyi bir zaman yönetimi için atılması gereken adımlar anlatıldı.
Eğitimin ikinci bölümünde ise; Toplantı yönetiminin kilometre taşları anlatıldı. Toplantı türleri, toplantı yerleri ve özellikleri, toplantılarda oynanan roller, toplantılarda oynanan oyunlar, toplantı yönetiminde başarısızlık nedenleri, etkili ve verimli toplantı yönetimi teknikleri, toplantı öncesi, toplantı sırası ve toplantı sonrası kurallar, toplantı yönetiminde soru tipleri ve soru sorma teknikleri, toplantıya katılanların görevleri üyelere aktarıldı.
Haber Tarihi : 5/11/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::