Bir süre önce TÜVASAŞ Genel Müdürlüğü'ne atanan Erol İnal, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu 'na iade-i ziyarette bulundu. Kösemusul, TÜVASAŞ'ın ilimizde olmasının bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığını söyledi.
Raylı taşımacılığın her geçen gün geliştiğini söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "TÜVASAŞ'da odamızın bir üyesi. Böyle bir kuruluşun odamızın üyesi olması bize büyük güç ve gurur vermekte. SATSO binası imkanlarından yararlanabilirsiniz" dedi.
TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnal, TÜVASAŞ'ın üretimi ve geleceğe yönelik yatırımları Başkan Kösemusul ile paylaşırken, karşılıklı fikir alış verişinde de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Cuma Çelik de hazır bulundu.
Haber Tarihi : 13/11/2012