Sakarya Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği (SASEMKOM) Başkanı İdris Toska, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek, Erenler Sebze ve Meyve Halinde yaşanan sorunların çözümü için destek istediler.
Sesimizi duyurun
Yeni Hal Yasası ile çok mağdur oldukların söyleyen SASEMKOM Başkanı İdris Toska, mevcut halin fiziki yapısının da yetersiz olduğunu belirtti. Yeni, modern bir hal kurulması için çalıştıklarını ancak bu konuda ilgililerin gerekli duyarlığı göstermediğini ileri süren Toska, " Mevcut hal artık Sakarya nüfusuna yetmiyor. Halde hizmet veren 60 dükkan var. Oysa Sakarya'nın bugün ki nüfusuna göre dükkan sayısının en az 120 olması gerekiyor. Bunun yanında soğuk hava depomuz yok. Bugünden yarına kalan malın % 40' ı çürüyor. Bizim sesimizi kimse duymadı, duyurmak için size geldik." dedi.
Çözüm noktası
Sakarya'ya değer katacak, katkı sağlayacak tüm projelerin yanında olduklarını söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, " Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen halde, biz ancak onların işini kolaylaştıracak önerilerde bulunabiliriz. Sorunları doğru tespit edersek, doğru ve yerinde çözümler bulabiliriz. Odamız bünyesinde faaliyet gösteren meslek komitemiz var. Bu konuyu meslek komitemizle de paylaşın, birlikte çözümü noktasında çalışma yapalım." şeklinde konuştu.
Ziyarete SASEMKOM Başkan Yardımcısı Süleyman Aslantürk ile Dernek Yatırım Danışmanı Hayrettin Matur'da bulundu.
Haber Tarihi : 14/11/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::