Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, Başkan Yardımcısı Gamze Topçu ile SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek, sadece kadınlara yönelik geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdikleri girişimcilik kursunun ikincisini açmak istediklerini söyledi.
Yoğun talep
Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, girişimcilik kursuna büyük ilgi olduğunu ve geçtiğimiz yıl yapılan kursla kadınlarımızın kendi işini kurduğunu belirterek, "KOSGEB ile yürüttüğümüz bu çalışma, kadınlarımızın kendine olan öz güvenlerini arttırdı. Açtığımız kursa katılıp, KOSGEB'den kredi kullanarak üreten, kendi işini yapan kadınlarımız diğerlerine örnek olup, onlara güç verdi. Bizde kurul olarak kendi işyerini açan hanımlarımızı ziyaret ederek, onlara destek verdik. Bireysel olduğu kadar ilimizde faaliyet gösteren dernek ve kurullardan gelen büyük talep üzerine bu kursun ikincisini açmak istiyoruz. Yoğun ilgiden dolayı çok mutluyuz" dedi.
Nitelik kursu
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, her türlü katkı ve desteğe hazır olduklarını belirterek, "Odamız bünyesinde yapılan bu çalışmalar bizi mutlu ediyor. Herkese açık olan bir girişimcilik kursumuz var. Madem kadınlarımızdan bu kadar yoğun bir talep var, o halde sadece kadınlarımıza yönelik yeni bir kurs daha açarız. Hatta kurstan önce projelerine nitelik katmak için eğitim verelim" şeklinde konuştu.

Haber Tarihi : 16/11/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::