Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından hazırlanan Sakarya Otomotiv Sektörü Bölgesel İnovasyon Stratejileri Raporu Lansman Programına katılacak.
ÜS OLMA YOLUNDA
SATSO'nun MARKA ile ortak yürüttüğü ilimiz ve bölgemizin otomotiv sektöründe önemli bir üs olması yolundaki çalışmaların temelini oluşturan Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayları sonucunda hazırlanan Bölgesel İnovasyon Stratejileri Raporu, 23 Kasım Cuma günü saat 13.00'de Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programla açıklanacak.
BÜYÜMEK İSTİYORUZ
Ülkemizin ekonomik hedefleri arasında olan doğu Marmara bölgesinin otomotiv üssü planlamasına yönelik çalışmaları desteklemek adına, bu sektörde söz sahibi Sakarya'nın, otomotiv eksenli potansiyelini harekete geçirmek istediklerini söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, " Dünya çapında bir şehir-sektör birlikteliğini planlamak için adım attık. Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı ile attığımız bu adımı, İnovasyon Stratejileri Raporu Lansman Programı ile büyütmek istiyoruz" dedi.
ORTAK AKIL VE GÜÇ BİRLİĞİ
Başkan Kösemusul, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz, sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ve güç birliği anlayışından yola çıkarak, işbirliği yapmayı hedeflediklerini de belirterek, " SATSO olarak vizyonumuz Karadeniz'den Dünyaya açılma; Valilik, belediye ve sivil toplum kuruluşları ile ortak kararları uygulayabilen, üyeleriyle bütünleşmiş bir SATSO ile hedefimize yürüyoruz" şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 18/11/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::