Sakarya Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Topluluğu (SAÜSİ) Yönetim Kurulu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.
SAÜSİ Başkanı Hasan Demirtaşlar, Başkan Yardımcısı Aykut Ulgar, Genel Sekreter Emine Gündoğmuş ve Sponsorluk Sorumlusu Cihat Doğan, 2012-2013 yılı faaliyet çalışmaları ile ilgili SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a bilgi verdiler.
AB Projesi olarak hazırlanmış olan Sosyal Girişimcilik Projesi hakkında, Başkan Kösemusul'a sunum yapan SAÜSİ yönetimi, üniversite-sanayi işbirliği merkezi için SATSO ile stratejik ortaklık konusunda görüş alış verişinde bulundular.
SAÜSİ yönetimi ayrıca; Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesi üzerinde yapılan çalışmalar hakkında da SATSO Başkanı Kösemusul'a detaylı bilgi verirken, Kösemusul'u 13-14 Aralık tarihleri arasında SAÜ Kongre Merkezi'nde yapılacak olan "Ekonomi Zirvesi" programına davet ettiler.
Başkan Kösemusul, SAÜSİ yönetimini yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı kutlarken, "Biz SATSO olarak Üniversitemiz ve öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Üniversitemiz ile birçok ortak yürüttüğümüz program ve projelerimiz var. Bundan sonrada çok güzel projeleri yine birlikte yapacağız" dedi. Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Cevherli'de hazır bulundu.
Haber Tarihi : 4/12/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::