Sakaryaspor Kayımı Rahmi Şengül ile Cemal İyem, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek, işadamlarından destek istediler.
Geçmişten sorumlu değilsiniz
Sakaryaspor Kayyımı Rahmi Şengül ile Cemal İyem, işadamlarını 13 Aralık Perşembe günü yapılacak olan Sakaryaspor'un olağan üstü genel kurulunda yönetimde yer alamaya davet ettiler. İşadamlarında "yönetime girersek Sakaryaspor'un geçmişe ait tüm kamu borçlarından da sorumlu oluruz" endişe bulunduğunu söyleyen Rahmi Şengül; " Böyle bir sorumluluk yok. Ne zaman yöneticilik yaptıysan, sadece o zamandan sorumlusun" dedi.
Aylık gider 60 bin TL
Sakaryaspor'da futbolcular, teknik kadro ve idari personel olarak 51 kişilik bir personel bulunduğunun altını çizen Şengül; " Bunların sigortaları aylık 27 bin TL. Vergisiyle aylık ortalama 35 bin TL. Diğer kamu giderlerini de üzerine koyarsanız ortaya çıkan rakam en fazla 50-60 bin TL. Sen eğer dönemine ait bu giderleri düzenli olarak ödersen, yönetimden ayrıldığında hiçbir sorumluluğun kalmaz" şeklinde konuştu.
Elimizi koymaya hazırız
Sakaryaspor'un bu şehrin en önemli markası olduğunu söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, "Biz dün olduğu gibi bugün de Sakaryasporumuz' un yanındayız. Elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Elimizden geldiğince de her dönem yardım ettik ve etmeye devam edeceğiz" dedi.
İstikrarlı yönetim
Sakaryaspor'un neredeyse 3 ayda, 6 ayda bir yönetim değiştirdiğine de dikkat çeken Başkan Kösemusul, " Bizler karşımızda istikrarlı bir yönetim görmek istiyoruz. Yeni oluşacak yönetimin bu işi üstlenecek, sonuna kadar götürecek güce sahip olmasını bekliyoruz. İşadamlarımız başta olmak üzere herkesi Sakaryaspor'a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu takım bizim, bu takım şehrimizin en önemli değeri" şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 11/12/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::