Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genç Girişimciler İcra Komitesi genel kurulunda tek liste ile seçime giren Murat Ağırbaş, işsizliğin çözümünün girişimci sayısını arttırmak olduğunu söyledi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genç Girişimciler seçimi SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda yapıldı.  Tek liste ile girilen seçimde eski Kurul Başkanı Tolga Ballık İcra Komitesi listesinde yer almadı. Bir önceki dönem Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Murat Ağırbaş, bu dönem çok dinamik bir icra kurulu oluşturduklarını belirterek; "Bir önceki dönem başlattığımız projelerimize devam edeceğiz. Yeni icra kurulumuz ile çok güzel projeler hazırladık. İşsizliğin ful çözümü girişimci sayısını arttırmak olacak. Hedefimiz bu sayıyı arttırmak" dedi.

SATSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi şu isimlerden oluştu:

1-      Murat Ağırbaş

2-      Adnan Atasoy

3-      Arif Emre Mısırlıoğlu

4-      Burak Kan

5-      Ata Önuçak

6-      Ümit Şilfeler

7-      Fatih Çakar

8-      Gözde Yılmaz

9-      Mücahiddin Şentürk

10-   Nihan Saka

11-   Engin Kaba

12-   Şammas Uğurlu

13-   Korhan Günay

İcra Komitesi yedek üyeler: Selda Doyuran, Erol Çalışkan, Deniz Akkaya Mar, Özkan Boncuk, Doğan Tan, Devrim Yüksel, Tuba Alemdaroğlu, Yunus Tever.

Haber Tarihi : 14/12/2012