Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nu ziyaret ederek, başlatacakları kapak kampanyasına destek istediler.
Beceri kursları
Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettikleri SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'ndan destek istedi. Meşrubat, parfüm, deterjan kapakları olmak üzere, her türlü kapak toplayacaklarını belirten Dernek Başkanı Bülent Dik, "Kapak toplamak için bin adet geri dönüşüm kutu siparişi verdik. Bu kutular geldiğinde bazı kurum ve tüm okullarımıza dağıtacağız. SATSO ve sizin desteğinizle sanayi kuruluşlarına da biz bu kutulardan bırakmak istiyoruz. Bu kutularda biriken kapaklardan elde ettiğimiz gelir ile engellilerimize yönelik beceri kursları açacağız, onların her türlü ihtiyaçlarını gidermeye yönelik kullanacağız" dedi.
Engel beyinde
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, engelin beyinde olduğunu belirterek, "Bize verilmiş ve sunulan birçok şeyin farkına varamıyoruz. Hepimiz bu toplumun birer bireyiyiz. Biz iki elimizle bile tıraş olmakta zorlanırken, ayakları ile sakal tıraşı olanlar var. Her insanın içinde büyük bir dünya var. Önemli olan onu görebilmek. Ben engelli diye bir kavram tanımıyorum. Bana göre engel sadece beyindedir. Beynimizi kullandıktan sonra yapamayacağımız, başaramayacağımız iş yoktur" şeklinde konuştu. Borazancıoğlu, kapak kampanyasına da her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.
Haber Tarihi : 19/12/2012
PAYLAŞ
Son Haberler ::