Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) , 2010-2013 TR42 Doğu Marmara Bölge Planı kapsamında belirlenen öncelikleri faaliyete geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda "Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Teknik Destek" programını faaliyete geçiriyor.
MARKA, tanıtım amacıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda(SATSO) düzenlediği sunumda, programın içeriği ve ayrıntılarını anlattı. SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldız Bezek, SATSO Genel Sekreteri Uğur Tın, SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu'nun da hazır bulunduğu toplantıda; MARKA Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut, MARKA' nın 2013 yılında faaliyete geçireceği bu program ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinde faaliyet gösteren yerel aktörlerin girişimcilik potansiyellerini harekete geçirerek, bölgesel kalkınma çabalarına aktif katılımlarının sağlanmasını, girişimcilerin önündeki bilgi eksikliğinden kaynaklanan engellerin giderilmesini hedeflediklerini söyledi.
Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Teknik Destek Programına Doğu Marmara Bölgesi'nde bulunan ticaret ve sanayi odaları, iş adamları dernekleri, girişimci dernekleri ve ticaret borsaları başvuru yapabilecek. 2013 yılı Girişimcilik Potansiyelinin Geliştirilmesi Teknik Destek Programı için başvurular 1 Mart 2013 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.
Program hakkında ayrıntılı bilgi ve başvurular için www.marka.org.tr. adresinden faydalanılabilir.
Haber Tarihi : 21/12/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::