14 Aralık 2012 tarihinde yapılan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu seçiminde güven tazeleyen İffet Hacıeyüpoğlu'nun listesi, görev dağılımını yaptı.
Kurul üyeleri İffet Hacıeyüpoğlu'nu yeniden başkanlığa getirirken, başkan yardımcılığı görevleri; Gamze Topçu, Fazilet Neşe Akma ve Hülya Baran'a verildi. İcra Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Övün Baştürk, Özlem Akalın, Zuhal Erol, Bingül Artan, Müjgan Çamyar, Öykü Sena Köprülüoğlu, Necibe Erdoğan, Betül Topaloğlu, Makbule Sözduyar.
SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen İffet Hacıeyüpoğlu, kendisine güvenen ve inanan kurul üyelerine teşekkür ederek; "Hep birlikte kadınlarımıza yönelik çok güzel çalışma ve projelere imza atacağız. Kadın kadınla el ele, kadın kadınla güçlüdür diyoruz" dedi.
Haber Tarihi : 27/12/2012