"Sorunları birlikte çözelim"

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ederek, partisi tarafından oluşturulan "İş Dünyası ile Diyalog ve İşbirliği" çalışmaları hakkında bilgi verip, görüş alış verişinde bulundu.
GÖRÜŞ ÖNEMLİ DEĞİL
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın başkanlığında oluşturulan "İş Dünyası ile Diyalog ve İşbirliği (İDDİ) Kurulu'nda parlamenterler adına başkan yardımcılığı görevine getirildiğini söyleyen Milletvekili Engin Özkoç, "CHP olarak iş dünyasının tüm kesimleri ile diyalog içindeyiz. Üreten kesimin hangi görüşte olduğu değil, üretime nasıl katkıda bulunduğu önemli. Bu konuda tüm kesimlere, tüm görüş ve önerilere açığız" şeklinde konuştu.
HERKESİ DİNLEYECEĞİZ
"İşverenlerimizle, meslek örgütlerimizle partimizin yakınlaşması, kaynaşması ortak çözüm arayışlarının gündeme getirilmesi, ülkemizin, ekonomimizin çıkarları doğrultusunda sorunların tespitine önem veriyoruz" diyen Özkoç, sözlerine şöyle devam etti; "Sorunların ortaya konulması ve bunlara yönelik olarak partimizin çözüm planları ile modellerinin işverenlerimizle paylaşılması konusunda hiçbir önyargımız yok. Herkesi dinleyeceğiz, herkesin sorununa çare arayacağız, kendi yaptığımız çalışmaları, ürettiğimiz çözümleri de gündeme getirip, ortak çaba ve işbirliği ile ülkemizin, işverenlerimizin, halkımızın yararına en doğru, en üretken yöntemleri yaşama geçireceğiz" dedi.
MUHALEFET DEĞİL DESTEK
İş dünyası ile yaptıkları görüşmelerde birebir sorunları öğrenip, mecliste iktidar partisini bilgilendireceklerini de kaydeden Milletvekili Özkoç, "Biz bu konuda muhalefet değil, desteğimizi sunacağız. Amacımız, Türkiye'nin kalkınmasına hizmet etmek. Bu anlamda bende iş dünyası ile ilgili öncelikle Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası' nı ziyaret etmek ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Kösemusul ile bilgi alış verişinde bulunmak istedim" şeklinde konuştu.
ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, "İş dünyasının sorunlarıyla yakından ilgilenen böyle bir çalışma ortamı ortaya koyan milletvekilimize, iş dünyası olarak teşekkür ediyoruz. Çözüm odaklı bu tür çalışmaların her zaman arkasındayız. Bu çalışmada aramızdan ayrılan biri olan sizin de yer almanız bizi ziyadesiyle mutlu etti" dedi.
Haber Tarihi : 4/1/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::