Türk-İş Mali Sekreteri ve Demiryol İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti. Kösemusul'un SATSO'nun çıtasını yükselttiğini ve vizyonunu geliştirdiğini belirten Atalay, çalışmalarından ötürü Kösemusul'u kutladı.
HAYIRLI OLSUN
Ziyarete Türk-İş Genel Sekreteri, aynı zamanda Türk Metal Sendikası Genel Başkanı olan Pevrul Kavlak, Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol İş Sendikası Şube Başkanı Cemal Yaman, Metal-İş Sendikası Şube Başkanı Şahin Kaya ile birlikte gelen Türk-İş Mali Sekreteri Ergün Atalay, SATSO'nun Şubat ayında yapacağı seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
İSTİKRAR DEVAM ETMALİ
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ile SATSO'nun çıtasının yükseldiğine ve vizyonunun geliştiğine de dikkat çeken Atalay, "Her kesimle uyum içinde çalışan, istikrarlı bir yönetim görüyorum. SATSO, Sakarya için büyük önem taşıyan bir yer. Onun için burada görev yapan kişilerinde vizyon sahibi olması gerek. Bu yönetimin ortaya koyduğu ve yaptığı projeler; Sakarya'nın hem ekonomisine, hem ticaret ve sanayisine, hem de sosyo-kültürel alanda gelişmesine büyük destek oldu. İnşallah seçimlerin sonucunda bu istikrar devam eder" dedi.
UYUMLU ÇALIŞMA
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Valilik, Büşükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla da uyum içiresinde çalıştık. Sakarya'nın gelişmesi, ekonomisinin katlanması ve tanınması adına ortak çok güzel projeler ürettik. Başlattığımız ve devam eden projelerimiz var. Bunları tamamlamak ve şehre kazandırmak arzusundayız" dedi.
Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar'da hazır bulundu.
Haber Tarihi : 11/1/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::