Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Süleyman Kaya, Okul Aile Birliği yönetimi ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Fisun Baldoğan, Okul Müdür Baş Yardımcısı Zeki Tahtakale, Edebiyat Öğretmeni Sezgin Değerli ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden Okul Müdürü Süleyman Kaya, okul olarak hazırladıkları projeleri anlattı. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, SATSO olarak yaptıracakları Endüstri Meslek Lisesi hakkında bilgi verdi.
SATSO olarak yaptıracakları Endüstri Meslek Lisesi'nin yanında bağlı bulundukları üst kurul olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de (TOBB) Sakarya'da bir Endüstri Meslek Lisesi yapacağını söyleyen Başkan Kösemusul, "Bu okulun protokolünün de Cuma günü Ankara'da TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile imzalayacağız. Böylece Sakaryamız'a iki okul birden kazandırmış olacağız" dedi.
Haber Tarihi : 23/1/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::