Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şubesi, SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu başkanlığına yeniden seçilen İffet Hacıeyüpoğlu'nu ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundular.
Aralık ayı içerinde yapılan seçimler sonucu SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevine üyelerin güven oyunu alarak yeniden seçilen İffet Hacıeyüpoğlu'nu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden TKB Başkanı Tevhide Yağan, "Görev sürenizce kadınlara yönelik çok güzel hizmetler yaptınız. Yeniden göreve seçilmiş olmanız bize büyük mutluluk verdi. Sizlerde bizim gibi kadınlarımızın sorunlarının çözümünde ve iş hayatına atılmaları noktasında destek olan bir kurulsunuz. Dün olduğu gibi bundan sonrada kadınlarımız için birlikte çok güzel projeler üreteceğimize inanıyorum" dedi.
SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, ziyaretin kendisi ve yönetimini ziyadesiyle çok mutlu ettiğini belirterek, "İş hayatına daha çok kadınımızın atılması için, daha çok çalışacağız. Kadın kadınla el ele, kadın kadınla güçlüdür diyoruz" şeklinde konuştu. Ziyarette Türk Kadınlar Birliği Başkanı Tevhide Yağan, SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu'na ebru tablo hediye etti.
Haber Tarihi : 31/1/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::