"SATSO ile uyum içinde çalışıyoruz"
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.
SATSO ile uyum içinde çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, " Bir şehrin gelişmesi, büyümesi ve vizyon kazanması için o şehrin erklerinin aynı dilden konuşması, ortak bir noktada buluşması çok önemli. SATSO Başkanımız ile biz bunu yakaladık. Şehre hizmet noktasında güzel çalışmalarımız oldu ve olmaya devam ediyor" dedi.
SATSO Yönetim Kurumu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirterek, "Bu koltuğa hizmet etmek için oturduk. Bize verilen görevi, temsil ettiğimiz kesim ve bu şehir için en iyi şekilde yapmak mecburiyetindeyiz. Şehri yönetenler ile uyum içindeyiz. Şehre en iyi hizmet için konuşuyor, tartışıyor ve ortak bir noktada buluşabiliyoruz. Ortaya koyduğumuz projelerimize başkanımızdan her zaman destek aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanımızda oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 6/2/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::