Dörtyol Sanayi esnafı temsilcileri, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret ederek, 1/25.000 lik Nazım İmar Planı hakkında bilgi alırken, Dörtyol Çevre Sanayileri Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi 'ne yer tahsisi ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun makamında yapılan toplantıya; SATSO 21. Meslek Komitesi üyesi Melih Kaykayoğlu, Dörtyol Çevre Sanayileri Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Günay, Dörtyol Sanayi Derneği Başkanı Ahmet Bayır, Dörtyol Merkez Oto Sanayi Çarşısı Koruma ve Güzelleştirme Dayanışma Derneği Başkanı Aykut Kobaş ile dernek yöneticileri katıldı.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Dörtyol Çevre Sanayileri Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi 'nin kurulacağı yer üzerinde çalışmalar son noktaya geldiğini belirterek, "Kurulacak olan sanayi siteside tıpkı organize sanayi bölgelerinde olduğu gibi bir yapılaşmaya gideceğiz. Her şey planlı ve programlı bir şekilde yapılacak. Görüntü kirliliği yaratan, çarpık ve dağınık sanayinin ortadan kalkmasını istiyoruz. Bu çalışma diğer sanayi sitelerinede örnek teşkil edecek bir çalışma olacak" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'da, sanayi esnafının sorunlarına çözmeye yönelik belediye olarak üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi. Kooperatif Başkanı İsmail Günay, Sanayi esnafının temsilcileri olan dernek başkanları Ahmet Bayır ve Aykut Kobaş'da, Büyükşehir ve SATSO'nun ilgi ve desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Her zaman yanımızda olan her iki başkanımıza da teşekkür ediyoruz" dediler.
Haber Tarihi : 11/2/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::