Adapazarı İlçe Kaymakamı Dr.İsmail Gündüz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.
BURDA OLMAKTAN MUTLUYUM
6 ay önce Adapazarı Kaymakamlığı'na atanan Dr.İsmail Gündüz, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a iade-i ziyarette bulundu. Çorum, Yalova ve Mersin vali yardımcılığı görevlerinde bulunan Dr.İsmail Gündüz, Adapazarı'nın gelişen güzel bir ilçe olduğunu belirterek, "Sakarya; doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleri olan ülkemizin nadide illerinden birisi. Sakaryamız'ın hızla gelişen ve büyüyen bir ilçe olan Adapazarı'nda görev yapmaktan mutluyum. Hep birlikte el ele çok daha güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum" dedi.
HİZMETİN OLDUĞU YERDE VARIZ
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade ederek, "Güzel şehrimize hak ettiği güzel hizmetlerin gelmesi ve verilmesi noktasında biz SATSO olarak üzerimize düşen her şeyi yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz. Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Üniversitemiz ile uyum içinde çalışarak, ortak birçok proje ürettik. Kaymakamlığımızla da uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum. Hizmetin olduğu her yerde bizde varız" şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 19/2/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::