SAGİAD İş Kadınları Kulübü üyeleri , SATSO Kadın Girişimcileri İcra Kurulu'nu ziyaret ederek yeniden göreve seçilen Kurul Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu ve yönetimini kutladılar.
Sakarya Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (SAGİAD) İş Kadınları Kulübü Başkanı Serap Yılmaz ve üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Kadın Girişimcileri Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu ve icra kurulunu SATSO'da ziyaret ettiler.
Aralık ayında yapılan seçimlerde yeniden Kadın Girişimciler İcra Kurulu'na seçilen İffet Hacıeyüpoğlu ve ekibini kutlayan SAGİAD İş Kadınları Kulübü Başkanı Yılmaz, “Kadınlara yönelik çalışmalarını büyük bir beğeni ile izlediğimiz ve örnek aldığımız SATSO Kadın Girişimciler Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Ortak paydamız olan kadınlarımıza yönelik birlikte projeler üretip, kadınlarımıza en güzel hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.
SATSO Kadın Girişimcileri İcra Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, hep birlikte kadınlara yönelik çok güzel çalışma ve projelere imza atacaklarını belirterek, “ Kadın kadınla el ele, kadın kadınla güçlüdür sloganımızla, çalışan ve üreten kadınlar olarak hem ev, hem ülke ekonomimize katkı sağlamak istiyoruz. SAGİAD İş Kadınları Kulübü'nün ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerini her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Birlikte çok güzel işler çıkartacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 20/2/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::