Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Kadın Girişimcileri Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Sakarya Üniversitesiyle birlikte ödüllü fotoğraf yarışması düzenledi.
SATSO Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu, Sakarya Üniversitesi İletişim ve Fotoğraf topluluğu ve Sakarya Güzel Sanatlar Derneği ‘nin (SAGÜSAD) desteği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kadın Gözüyle ‘Çalışan Kadın' konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlediklerini açıkladı. Yarışmanın sadece Sakarya Üniversitesi öğrencileri, akademisyen ve idari kadın personele açık olduğunun altını çizen Hacıeyüpoğlu, “Üniversite ile ortaklaşa hazırladığımız bir proje olduğu için yarışmayı sadece üniversite öğrencileri ve personele yönelik yapmak istedik. Yarışmaya katılmak isteyenler 5 Mart Salı gününe kadar çektikleri fotoğrafları teslim edebilirler. Yarışmanın ödülleri ve dereceye giren fotoğrafların sergisi 11 Mart Pazartesi günü Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde gerçekleşecek” dedi.
Haber Tarihi : 21/2/2013